...

καινοτομες ιδεες

 • Κατοχύρωση - Κατοχυρώνουμε την ιδέα σας σωστά,έτσι ώστε να έχετε μια ισχυρή πατέντα και οικονομικά.
 • Υλοποίηση - Σας βοηθάμε να βελτιώσετε την ιδέα σας έτσι ώστε να γίνει ένα τελικό προϊόν προς παραγωγή και δημιουργούμε το τελικό πρωτότυπο για έλεγχο.
 • Χρηματοδότηση - Σας βοηθάμε με την προετοιμασία της συμμετοχής σας σε διαγωνισμούς καινοτομίας και Venture Capitals Funding .
 • Αξιοπιστία - Προτού μας αποκαλύψετε την ιδέα σας, υπογράφουμε σύμφωνο εμπιστευτικότητας που μας απαγορεύει να κοινοποιήσουμε την ιδέα σας όπως επίσης να την εκμεταλλευτούμε για ιδία χρήση (κατεβάστε ένα δείγμα από την συμφωνία εμπιστευτικότητας εδώ...).

Αναπτυξη / Κατοχυρωση / Αξιοποιηση

Κερδίστε χρήματα από την ιδέα σας


...

Δεν κατοχυρώνουμε απλός την ιδέα σας, αλλά σας βοηθάμε να την βελτιώσετε, να αποφύγετε υπάρχουσες πατέντες παγκοσμίως και να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

Με την εμπειρία που διαθέτουμε μπορούμε να σας συμβουλέψουμε σωστά και υπεύθυνα για την εξέλιξη της ιδέα σας.

Μια ιδέα για να είναι καινοτόμα θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω:

 • Να είναι νέα : Μία εφεύρεση κρίνεται νέα αν δεν ανήκει στη στάθμη της τεχνικής

 • Με εφευρετική δραστηριότητα : Αν δηλαδή, κατά την κρίση ειδικού, δεν προκύπτει με προφανή τρόπο από την υπάρχουσα στάθμη της τεχνικής

 • Να είναι επιδεκτική βιομηχανικής εφαρμογής : Να μπορεί να παραχθεί και να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τομέα παραγωγικής δραστηριότητας


Τρόποι για να κερδίσετε από την ιδέα σας

 


Προϋπόθεση είναι να έχετε μια ισχυρή πατέντα στα χέρια σας.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από την ιδέα σας.

 • Να εκχωρίσετε δικαιώματα από την πατέντα σας σε τρίτους

  Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε χρήματα χωρίς να κάνετε κάποια επένδυση. Ανάλογα με την συμφωνία που θα κάνετε μπορείτε να έχετε κάποιο ποσοστό από τις πωλήσεις του προϊόντος κερδίζοντας χρήματα χωρίς κόστος.

 • Να προχωρήσετε οι ίδιοι στην παραγωγή και διάθεση του τελικού προϊόντος

  Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επενδύσετε χρήματα για την υλοποίηση του προϊόντος, αλλά τα οφέλοι μπορεί να είναι πολλαπλάσια.

Όποιον τρόπο και να προτιμήσετε εμείς ήμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε πρώτα να κατοχυρώσετε την ιδέα σας αποκτώντας μια ισχυρή πατέντα και έπειτα να αποφασίσετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε.

καντε την ιδεα πραξη